Babette Fokkens

Ambassadeur: januari 2023 tot december 2023
Wijk: Tuindorp
Beroep:
Design for Change and Innovation, HKU

Wie ben ik?                                                         
Aangenaam, ik ben Babette. Al mijn hele leven is Utrecht mijn thuisbasis en dat zal het ook altijd blijven. Momenteel ben ik in het dagelijks leven druk als student aan de HKU. Hier houd ik mij vooral bezig met het vaststellen en ontwarren van maatschappelijke problemen. Als persoon ben ik altijd op zoek naar sfeer en gezelligheid. In mijn vrije tijd ben ik ook maar al te graag met alles en iedereen in gesprek of in de weer. Mijn geluk haal ik uit de kleine dingen, zoals een warme zonnestraal, zingen, dansen of een goede vondst in een tweedehandswinkel. Naast dit alles ben ik ook nog erg sportief op het voetbalveld en hydrateer ik mij in de derde helft maar al te graag met een of meerdere biertjes.

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Mede omdat ik redelijk bekend ben met Utrecht, was ik toe aan een nieuwe visie op de stad. Toen ik Thirty030 langs zag komen, voelde dit als de uitgelezen kans om nieuwe dingen te leren en ontdekken. Naast dat ik hier veel kan leren, ben ik benieuwd hoe ik mijzelf tegen ga komen tijdens deze stap uit mijn comfortzone. Het is mega inspirerend om met zoveel creatieve talenten aan de slag te zijn en een absolute verbreding van mijn horizon.

 

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG