Annet Kloprogge

Leeftijd: 28
Wijk: Hoograven
Beroep: Freelance Learning Designer voor ondernemende jongeren en vastgelopen professionals. Check: www.missionrelearn.com

Wie ben ik?
Ik spaar hobby’s en heb een oneindige behoefte om nieuwe mensen te leren kennen. Veel mensen in de werkende wereld noemen het netwerken, ik noem het vrienden maken. Nadat ik van Brabant ben verhuist naar Amsterdam, Stockholm en Sydney, heb ik in Utrecht mijn thuis gevonden. Hier kan ik oud worden.

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Nadat ik Amsterdam verlaten had om rust en een gevoel van thuiskomen te vinden in Utrecht, miste ik de ondernemende bijeenkomsten en inspirerende figuren om me heen die ik daar vond. Via Thirty030 heb ik gemerkt dat dit in Utrecht ook zéker te vinden is. Ik merk dat ik graag meebouw in een stad waar ik leef en groei en samen ervoor zorgen dat we iedereen om ons heen een stapje vooruit helpen, in welke richting dan ook. Zoveel ondernemende twenty-somethings bij elkaar geeft zoveel energie!

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
Ken je De Zeven Slootjes? Het schattigste zwemplekje van Utrecht. Met wiebelbruggen en vlotten kun je hier een levensechte versie zien van ‘De wereld van Vierjarigen’ met alle boevenstreken die erbij horen, maar is het altijd rustig genoeg om met wat zonnestralen van de hitte te genieten.

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG

Home

Kom in contact met ons via

INFO@THIRTY030.NL

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.