Anne Erdl

Leeftijd: 27
Woonplaats: Utrecht

Stadsgeograaf

Wie ben ik?
Een nieuwsgierige stadsgeograaf, die Utrecht ooit als buitenlandse student leerde kennen en “lieben” en nooit meer is weg gegaan.

Waarom ben ik ambassadeur?
Toen ik besloot om in Utrecht te blijven wonen en hier mijn leven op te bouwen, voelde ik de behoefte om iets terug te geven aan de stad. Samen met andere jongeren aan de stad te werken. Ook al zorgt Utrecht goed voor ons, de stad is nooit af. De mensen zijn de stad.

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
De buurt bibliotheek in Oog In Al is een geweldige plek. S’ ochtends kan je er goed studeren, terwijl buurtbewoners de krant lezen en elkaar van het nieuwste buurtnieuws op de hoogte houden en jonge ouders met hun schattige kinderen boekjes komen lenen. Daarna kan je van een lekker biertje genieten bij Buurten en als het mooi weer is zelfs bij de munt een duik nemen.

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG