JOIN US NOW

SCROLL DOWN 

WORD OOK EEN STADSAMBASSADEUR!

Thirty030 is op zoek naar nieuwe, jonge, ambassadeurs voor de stad Utrecht. Je kunt je aanmelden voor de selectie van 2021 door middel van een voorstelvlog. Stuur voor 4 januari je voorstel filmpje op.

Een groep Utrechtenaren van onder de 30 jaar die Utrecht de beste en mooiste stad op aarde vinden, maar ook vinden dat er af en toe iets anders of beter kan. Dat is Thirty030. Om die boodschap uit te dragen zoeken we regelmatig nieuwe ‘stadsambassadeurs’ om nieuwe projecten te bedenken, actief te zijn op sociale media of op een andere manier een ambassadeur voor de stad te zijn.

Aanmelden kan door een voorstelvlog van één minuut te sturen info@thirty030.nl.

De eisen zijn vrij simpel. Je woont in Utrecht, je houdt van de stad en je bent niet bang om je mening te laten horen. Het maakt niet uit in welk deel van de stad je woont of wat je opleidingsniveau is. Als jonge ambassadeur ben je, met je eigen expertise, ben je een van de woordvoerders van de stad.

Als je wordt uitgekozen krijg je een mediatraining en een mogelijkheid om online en offline je mening te laten horen over de stad. Daarnaast bouw je een groot netwerk op en ontmoet je andere Utrechtliefhebbers.

EEN LEUK IDEE OF IETS ANDERS?

MAIL ONS

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG

PROJECTEN

WOORDVOERDER

DENKTANK

WIE ONS HET EERSTE MAILT!

INFO@THIRTY030.NL

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.