OPEN SOLLICITATIE 

WORDT OOK EEN THIRTY030 STADSAMBASSADEUR

Thirty030 is altijd op zoek naar nieuwe, jonge, ambassadeurs voor de stad Utrecht. Je kunt je nu aanmelden door middel van een voorstelvlog. 

Dertig Utrechters onder de 30 jaar die Utrecht de beste en mooiste stad op aarde vinden, maar ook vinden dat er af en toe iets anders of beter kan. Dat is Thirty030. Om die boodschap uit te dragen zoeken we altijd nieuwe ‘stadsambassadeurs’ om nieuwe projecten te bedenken, actief te zijn op sociale media of op een andere manier een ambassadeur voor de stad te zijn. Je kunt je aanmelden door een voorstelvlog van één minuut te sturen info@thirty030.nl.

De eisen zijn vrij simpel. Je woont in Utrecht, je houdt van de stad en je bent niet bang om je mening te laten horen. Het maakt niet uit in welk deel van de stad je woont of wat je opleidingsniveau is. Als jonge ambassadeur ben je, met je eigen expertise, ben je een van de woordvoerders van de stad.

Als je wordt uitgekozen krijg je een mediatraining en een mogelijkheid om online en offline je mening te laten horen over de stad. Daarnaast bouw je een groot netwerk op en ontmoet je andere Utrechtliefhebbers.

EEN LEUK IDEE OF IETS ANDERS?

MAIL ONS