OPEN ‣ OVER GRENZEN

OPEN ‣ Over Grenzen wordt georganiseerd door een aantal jonge Utrechtse stadsambassadeurs van Thirty030. “We gaan het hebben over grensoverschrijdend gedrag en hier open over in gesprek met elkaar. We doen dit doormiddel van verschillende kunst- en kennisdisciplines, waardoor we het gesprek openbreken met kunstenaars, met professionals en met elkaar.” – Flip Roncken (initiatiefnemer).

Elke dinsdag is iedereen welkom bij OPEN in het café van De Helling. Op 24 mei 2022 mocht Thirty030 een editie organiseren.  

Er is voor deze avond een breed programma samengesteld. Er is beeldende kunst, live muziek en spoken word.

Zie het volledige programma hieronder.

 

Programma OPEN ‣ Over Grenzen

ATOM

Atom is een alternatieve rockband uit Nederland, bestaande uit 3 man met scheurende vocalen harde bas en ruige drummer. ”Met onze zelfgeschreven nummers en nu met onze eerste single Cherry Blossom op komst, willen wij mensen bereiken. Cherry Blossom staat in teken van de slachtoffers die te maken hebben gehad met sexueel geweld. Wij kijken uit naar onze eerste unplugged sessie!

Tessel ten Zweege
Schrijver van het boek ‘Dat zou jij nooit toelaten’ en studeert Gender Studies aan de Universiteit Utrecht en Crossover Creativity aan de HKU. Ze schreef eerder voor onder meer Het Parool, VICE en OneWorld en werkte mee aan de Women’s March Amsterdam.

Soula Notos
Utrechtse theatermaker, actrice, comedian, presentatrice, en storyteller. Al meer dan 15 jaar staat ze op het podium in zowel binnen- als buitenland. Met spoken word stond ze eerder op podia als: Mensen zeggen Dingen, Babs’ Woordsalon, Read my World Festival, Labyrinth. Spui 25.

Sterre Kranenburg
Kleurrijke maker uit Utrecht. Met haar werk wil ze graag de perfecte omstandigheden creëren om in gesprek te gaan over de dingen die we normaal gesproken pas na vijf glazen wijn aansnijden.

Fairspace
De visie van Fairspace is een inclusieve samenleving waarin iedereen ongeacht geslacht, ras, gender of uiting van gender, zich veilig voelt in de openbare ruimte.

Het beeld is gemaakt door Sterre Kranenburg.

betrokken bij dit project

Flip

Sophie

Lena

Tom

MEEDOEN, EEN LEUK IDEE OF IETS ANDERS?

MAIL ONS

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG