Nino Blom

Ambassadeur sinds: januari 2023
Wijk: Oudwijk
Beroep: Masterstudent Sustainable Business & Innovation aan de UU

Wie ben ik?                                                                                                     Mijn naam is Nino, geboren en getogen in Leerdam, vlakbij Utrecht. Een aantal jaar geleden verruilde ik mijn geboortestad voor de Domstad, waarna ik al snel besloot niet meer weg te willen. Ik zou mezelf beschrijven als een sociaal dier; ik ontmoet graag nieuwe mensen, kom graag op nieuwe plekken, en houd ervan om mensen te verbinden. Ik ben enthousiast, open minded en leergierig. In mijn studierichting ben ik constant bezig met vernieuwen, innoveren en verduurzamen. Momenteel schrijf ik dan ook mijn Master scriptie over verduurzaming van de festival industrie, waarin ik meerdere van mijn interesses combineer. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met muziek, onder andere als dj. Ik zie het als een uit de hand gelopen hobby waarin ik al mijn passie, energie en creativiteit kwijt kan. 

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Ik ben ambassadeur van Utrecht omdat ik erg dankbaar voor wat deze stad mij gebracht heeft. Ik heb mezelf enorm kunnen ontwikkelen, en heb zo veel mooie mensen mogen ontmoeten. Hoewel ik het gevoel heb veel geluk te hebben gehad, zie ik ook hoe er veel ruimte voor verbetering is. Veiligheid, duurzaamheid, diversiteit en het nachtleven zijn voor mij topics die echt nog wel wat meer aandacht verdienen. Utrecht is een stad vol potentie, en ik kijk er erg naar uit om samen met mijn mede ambassadeurs deze potentie volop te benutten!

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
Voor mij, als groot liefhebber van het nachtleven, zijn de twee meest spannende plekken in Utrecht op dit moment club WAS en de NAR. De WAS, met als locatie de oude wasruimte van de Werkspoorkathedraal, is in Utrecht dé plek om tot in de vroege uurtjes te dansen op muziek van artiesten uit de nationale en internationale underground. Een indrukwekkende en industriële venue waar acceptatie en jezelf zijn voorop staan. NAR, café der kunsten, heeft zich afgelopen jaar ontwikkeld tot dé nieuwe hotspot. Het is er altijd gezellig, vrij, kunstzinnig, en oh; wat is de muziek toch goed hè.

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG