MERRY SOCKMAS

bron: tenor.com

Wist je dat het meest benodigde item voor thuis- en daklozen handdoeken, ondergoed en sokken zijn? De meeste kleding wordt gedoneerd, maar kleinere items worden helaas vaak vergeten.

En heel eerlijk, jij draagt je sokken toch ook tot de gaten niet meer kunnen en ze echt niet meer weggegeven kunnen worden. Het is daarom hoognodig dat we een sokje bij gaan dragen deze kerst. Wees geen held op sokken en steun verschillende daklozen organisaties in ons mooie stadsie.

Iedereen met een warm gevoel de kerstdagen in. Win-win-situatie, toch?

  RESULTATEN VAN DE ACTIE IN 2020

  bron: tenor.com
   Dankzij alle gulle giften hebben we via een crowdfundactie en verschillende inzamelbakken tot wel 2.500 euro opgehaald. Hiernaast hebben we via een kledingmerk 750 stuks boxershorts en 75 stuks sokken ontvangen en een hele auto vol aan ingezamelde sokken via het Gemeentehuis. Met als klap op de vuurpijl ook nog speciale Utrecht sokken uit de handen van Burgemeester Jan van Zanen. 
   We hebben hiermee 500 euro aan De Herstart kunnen doneren waarvan zij via ons een bestelling hebben gedaan van warme truien en hygiënische producten zoals deodorant, tandenborstels en meer.
   Van het overige geld hebben we nog is 50 dozen aan sokken kunnen bestellen voor andere daklozenopvang locaties rondom Utrecht waaronder; Maria’s Kerst-Inn en De Toevlucht.

  HOE HET WERKTE IN 2020:

  Heb jij een paar sokken gekregen die je eigenlijk niet draagt en nog steeds ongebruikt in kast liggen? Daar worden wij, en thuis- en daklozen, wel blij van!

  Je kunt sokken inleveren bij:

  Locaties voor 2021 worden nog aangekondigd.

  DOWNLOAD JE ANSICHTKAART

  Ansichtkaart 1
  klik op de kaart om de PDF te downloaden

  Ansichtkaart 2
  klik op de kaart om de PDF te downloaden

  Ansichtkaart 3
  klik op de kaart om de PDF te downloaden

  Ansichtkaart 4
  klik op de kaart om de PDF te downloaden

  Ansichtkaart 5
  klik op de kaart om de PDF te downloaden

  betrokken bij dit project

  LIBBY

  DANIELLE

  ANNET

  LUIS

  MEEDOEN, EEN LEUK IDEE OF IETS ANDERS?

  MAIL ONS

  STADSAMBASSADEURS VAN UTREG