Melissa de Gier

Ambassadeur sinds: september 2022
Wijk: Tuinwijk
Beroep:
Illustrator

Wie ben ik?                                                               
Hoi! Mijn naam is Melissa, geboren in Utrecht, maar getogen in Wijk bij Duurstede. Mijn leven lang voelde ik een sterk verlangen om in bus 41 naar Utrecht te stappen en had heimwee naar Utrecht als ik er een tijdje niet was geweest. In 2017 besloot ik mijn hart te volgen en in Utrecht te gaan wonen. Ook stopte ik met mijn werk als Verzorgende en begon met de studie Illustration op de HKU. In deze stad heb ik mij mogen ontwikkelen tot een enthousiaste gedreven meid en ben er met mijn kunst achter gekomen dat ik mij graag inzet voor maatschappelijke thema’s.

Verder houd ik ervan om lekker uitgebreid te koken voor vrienden en heb ik de twee liefste katten van de wereld!

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Tijdens mijn studie ben ik er achter gekomen dat ik het super leuk vond om bijvoorbeeld exposities te organiseren. En ook ben ik er achter gekomen dat dit super veel energie geeft op het moment dat je een net zo enthousiaste groep om je heen hebt. Dit enthousiasme zocht ik graag op bij Thirty030 en ik heb erg veel zin om vanuit Thirty030 bij te dragen aan een inclusiever, kleurijker en een nóg gezelliger Utrecht!

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
Ik raad iedereen aan om, als je door Utrecht loopt en de gracht over steekt, even op te kijken naar de Dom. Ook al staat hij nu in de steigers, ik vind het prachtig de Dom te zien schitteren, gekadreerd door de karakteristieke oude panden.

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG