Maureen heijmen

Ambassadeur: januari 2022 tot december 2023
Wijk: Pijlsweerd
Studie: 
Communicatieadviseur

Wie ben ik?
Een enthousiaste, sociale en nieuwsgierige Utrechter die houdt van speciaalbier en borrelen. Daarnaast spaar ik hobby’s. Van moestuinieren en schaatsles tot piano spelen. De meeste hobby’s houd ik maar één seizoen vol, maar wielrennen doe ik al een aantal jaar. Heerlijk om het stadsie uit te fietsen richting de Utrechtse Heuvelrug of de Loosdrechtse plassen. Daarnaast maak je mij altijd blij met een potje karaoke! Ik ben groot fan van het Nederlandstalige lied en zing het liefst mee met John West, André Hazes of Donnie en René Froger.

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Er is niets mooiers dan je te mogen inzetten voor je eigen stad! Ik werk als communicatieadviseur voor de gemeente Utrecht, maar wil naast het beleid ook graag mijn eigen ideeën kwijt. Ik wil samen met mijn mede-ambassadeurs laten zien hoe je met kleine, creatieve ideeën de stad nog leuker, mooier en socialer kan maken.

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
Ik hou van de Twijnstraat. Kaas kopen bij Kazerij Stalenhoef, nieuwe biertjes ontdekken bij De Bierverteller of olijven en dips scoren bij de Persepolis. Wat een heerlijke straat! De straat eindigt op het Ledig Erf. Een van mijn favoriete pleintjes in Utrecht. Een biertje drinken in het zonnetje bij eetcafé de Poort of ik duik het Louis Hartlooper Complex in voor een film of cappuccino.

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG