Marouan Bni-iche 2018-12-06T15:45:33+00:00

Marouan Bni-iche

Leeftijd: 24 jaar
Woonplaats: Utrecht

Net afgestudeerd in communicatiemanagement HU (brand communication)

Wie ben ik?
Ik ben Marouan Bni-iche, 24 jaar oud en recent afgestuurd aan de Hogeschool Utrecht. Ik heb de studie Communicatiemanagement gedaan en mij gespecialiseerd in marketing en communicatie. Tijdens mijn studie werd mijn aandacht getrokken door onderwerpen als citymarkerting en branding en zodoende ben ik via Utrecht Marketing terecht gekomen bij dit mooie initiatief. Verder ben ik geïnteresseerd in politiek en onderwijs en zet ik mij graag in voor gelijke kansen in het onderwijs.

Wat is je favoriete plek in Utrecht?
Hmm dat zijn er meerdere, maar voor nu kies is toch voor de Damstraat. Heerlijk om te zien hoe zo’n centrale plek vijf minuten nabij het grootste verbindingspunt van Nederland (Utrecht Centraal Station) een mengelmoes is aan diversiteit en dat is precies wat Utrecht ook is, een stad voor iedereen!

Wat inspireert je?
Gedreven en diverse mensen bij elkaar. Hier bedoel ik mee mensen met diverse opleidingsachtergronden die werkzaam zijn in verschillende werkvelden en elkaars expertise gebruiken om tot succesvolle oplossingen te komen. De cohesie die ontstaat in zo’n groep inspireert mij.

Jouw wens voor Utrecht
Mijn wens voor de stad Utrecht is dat Utrecht ondanks de geschatte groei in inwonersaantal een sfeervolle en veilige stad voor iedereen blijft, en dat met name de groei van de stad niet ten koste gaat van het welzijn van de huidige inwoners van Utrecht.