Marleen Bosman

Ambassadeur sinds: januari 2024
Wijk: Stationsgebied
Beroep:
Docent IAd Eventmanager op de Hogeschool Utrecht

Wie ben ik?
Een gestructureerde creatieveling! Ik heb oog voor detail en zit vaak vol met ideeën. Mij zie je ook niet zo snel niks doen; ik ben graag bezig! Of het nou een langdurig project is of een creatieve impuls. Pinterest scroll ik graag door, ik verras mensen het liefst met iets persoonlijks en zelfgemaakt en in de zomer stijl ik bruiloften! Verder sport ik ontzettend graag, volg ik regelmatig een lesje yoga en ben ik gek op lijstjes (voor de mensen die de jeugdboeken kennen, ik had Lena Lijstje kunnen zijn). Ik houd van plannen en organiseren; en dan niet alleen mijn vakanties naar (toch vaak) de zon. Tot slot denk en babbel ik graag over ons, jou, mij: wij mensen. Als sociaal psycholoog heb ik grote interesse in menselijk gedrag, gedragsverandering en persoonlijke ontwikkeling. Een mix dus van psychologie, creativiteit en (event)management! Daar word ik heel blij van! 

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Samen bouwen we de wereld van morgen en dat doet iedereen op z’n eigen manier. In deze grote snelle wereld ben ik altijd wel op zoek naar een uitdaging of project om mijn steentje bij te dragen. Of dat nou voor de maatschappij is, de natuur, een groep mensen of een individu. En tsjah, zoals vele Utrechtse stadsambassadeurs heeft Utrecht mijn hart gestolen! Niks mooier dus om mee te werken en bij te dragen aan de toekomst van Utrecht. En die toekomst begint vandaag! 

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
Café Ddadi! (Mijn hemel, die taarten 🤤) Deze verlenging van je huiskamer is gevestigd in een historisch paviljoen net buiten het drukke centrum. Grote kans dat je wordt verwelkomd door de vriendelijke lach van Salah en de heerlijke geuren van mediterrane gerechten en verse koffie. Ik ga er kort over zijn: ga er langs en vergeet niet een stuk taart te bestellen (als je een keuze hebt kunnen maken, want dat is niet makkelijk met zoveel lekkers). 

 

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG