Marik eijgenstein

Ambassadeur sinds: september 2022
Wijk: Utrecht Oost
Beroep: Jongeren welzijnsambassadeur, adviseur en ondernemer – Systeem vernieuwer

Wie ben ik?
Ik ben Marik en als student 6 jaar geleden in Utrecht neergedaald! Wat begon als stad voor de studie werd een stad voor mijn leven en lust. Vanuit de sociale wetenschap in het sociaal ondernemen gerold. Vanuit welzijns, onderwijs en leiderschap innovatie rollen begonnen met het Utrechts studenten welzijns landschap verbeteren. 

Ik sta positief in het leven en leef mijn motto:
Enthousiasme in alles! Ik dans, zing en boulder mijzelf door Utrecht en probeer daar verschil te maken waar ik energie kan geven en kan krijgen!

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Al sinds mijn start in Utrecht kom ik niet los van de vrijheid, grootsheid en schattigheid van ons Utrecht. Het voelt voor mij als thuis komen en ik zorg graag goed voor mijn thuis. Plantjes, beeldjes, pandjes en de mensen die ze betekenis geven verdienen die liefde. Wat mooier dan actief die liefde geven!

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
Ik denk dat er een te grote hoeveelheid plekken zijn om nu even op te noemen. Voor mij moet je vooral het gevoel pakken dat Utrecht je geeft. Pak je lente-jas op een zonnige dag. Stap het Ledig Erf op en zet de eerste stappen richting de Oude gracht. Luister je lekkerste nummer en glimlach naar de mensen die je tegemoet komen. Spiek met diezelfde glimlach af en toe naar het mooie topje van de dom. Pak de warmte en liefde van die wandeling en je week kan niet meer stuk.

 

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG