lars goosselink

Ambassadeur sinds: juli 2023
Wijk: Lombok
Beroep: 
Communicatie specialist

Wie ben ik?
Momenteel werk ik in het communicatie team bij War Child in Amsterdam, waar ik mij met name focus op de online beeldtaal en het creëren van content. War Child is een organisatie die zich inzet voor het mentale welzijn van kinderen die wereldwijd opgroeien in oorlog en conflictgebieden. Verder ben ik een echte film en fotografie liefhebber. Af en toe zet ik deze passie nog in voor freelance opdrachten. Daarnaast zet ik mij graag in voor de mentale gezondheid van jongeren. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om je gezien en gehoord te voelen en hoe belangrijk het is om hier open over te kunnen praten. Tenslotte houd ik ontzettend veel van (live) muziek. Dus ik ben zeker regelmatig in Tivoli te vinden!

Helaas lukt het mij maar niet om een vast woonplekje te vinden in deze mooie stad. Hierdoor heb ik inmiddels wel op verschillende plekken gewoond en de stad ontdekt, maar ik hoop snel een vaste woonplek te vinden vanuit waar ik mij kan inzetten voor Utrecht.

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Ik zet mij graag maatschappelijk in en vind het belangrijk om te werken aan de verbinding met anderen. Daarnaast hoop ik ook met mijn ambassadeurschap de stad beter te leren kennen. De drijfveren van de Afrikaanse Ubuntu filosofie en het ‘noaberschap’  – dat ik meeneem vanuit mijn jeugd in het oosten van het land – probeer ik graag, waar het kan, te implementeren in onze stad.

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
In plaats van een specifieke plek uit te lichten zou ik mensen graag willen uitdagen om met een stadswandeling nieuwe straatjes en verborgen plekjes te ontdekken. Ik blijf in ieder geval elke keer weer nieuwe plekken ontdekken in de stad en geniet erg van de mooie idyllische plaatjes!

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG