Judith Holzmann

Ambassadeur: januari 2023 tot december 2023
Wijk: Nieuw-Engeland
Beroep:
Spreker / trainer bij JUUD. en oprichtster van @catcallsofnimma

Wie ben ik?                                                               
Ik ben een enthousiasteling die met veel ambitie en vrolijkheid door het leven gaat. Na een bachelor en pre-master in de richting van Communicatie gooide ik het roer helemaal om. Ik volgde vakken over gender en seksualiteit en voelde aan alles dat daar mijn hart lag. Inmiddels heb ik de Master Genderstudies, een afgeronde BNNVARA Academy en een KVK-inschrijving in the pocket en geef ik trainingen over sociale veiligheid, emancipatie en seksualiteit. Mooi werk, waar ik veel energie van krijg! Verder zie je mij ook extra blij worden van decaf haver cappu’s (ja ik ben er zo een…), zwemmen, boksen, verse bloemen en overvolle borrelplanken.

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Utrecht is voor mij de plek waar ik, zoals iedereen altijd zo mooi zegt, echt wil ‘settelen’. Ik heb zes jaar in Nijmegen gewoond, maar werd altijd al naar Utrecht getrokken. En nu ik hier zit, ga ik ook niet meer weg! Als stadsambassadeur wil ik waardevolle projecten opzetten om Utrecht nog fijner en leuker te maken.

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
Deze foto geeft eigenlijk al een beetje een hint… Ik ben namelijk grote fan van TivoliVredenburg! Dit nieuwe poppodium voelt voor mij echt als een tweede woonkamer. De perfecte locatie om overdag met een kop koffie te flexwerken en ‘s avonds lekker de heupjes los te gooien en alles even te vergeten. Dansen geeft mij een gevoel van vrijheid en dat kan nergens beter dan in de Tivoli. En voor de stijve harken onder ons heb ik goed nieuws: ze hebben ook een uitgebreid kennisprogramma! Een lezing over cancelculture, zweefcafé over monogamie of debat over het legaliseren van XTC: je vindt het er allemaal!

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG