Jordi van de Visch 2018-12-06T15:38:45+00:00

Jordi van de Visch

Leeftijd: 17
Woonplaats: Utrecht

Student onderwijsassistent, lid studentenraad ROC Midden-Nederland.

Wie ben je?
Ha! Mijn naam is Jordi. Ik ben de jongste Thirty030er. En hier ben ik trots op! Ik ben geboren en getogen in Utrecht. En wil hier eigenlijk ook nooit weg. Op dit moment volg ik een MBO niveau 4 opleiding tot Onderwijsassistent, waarna ik graag door ga naar de Pabo. Ook ben ik lid van de Centrale Studentenraad van mijn school, het ROC Midden Nederland. Vanuit die positie behartig ik alle belangen van de 20000 studenten op mijn school.

Waarom zit je in Thirty030?
Als geboren Utrechter vind ik het geweldig om me bezig te houden met mijn mooie stad. En hoe mooi is het als ik ook nog eens het MBO mag vertegenwoordigen in mijn eigen stad? Want Utrecht heeft ook duizenden MBO-studenten. Daarom zit ik in Thirty030

Wat was het laatste dat je ontroerde?
De schoonheid van de Domtoren.

Wat vind je minder aan Utrecht?
Dat zo lang ik me kan herinneren het rondom Hoog Catharijne en de Catharijnesingel één grote bouwplaats is. Ik vind dat ze daar maar eens moeten opschieten, waarom duurt het zo lang?