Jip Gradener

Ambassadeur sinds: juli 2023
Wijk: 2de Daalsebuurt
Beroep:
Recruiter

Wie ben ik?                                                             
Als kind klom ik met mijn broertje op oude stalen lantaarnpalen en nu doe ik dat eigenlijk niet meer, al zijn de palen daar wel sterk genoeg voor. Ik ben Jip, Utrechter met passie voor muziek en liefde voor het verbinden van mensen. Mijn bandje Picknick Banter is regelmatig in Utrecht te zien! Het eeuwig jeugdige Utrecht is een plek waar ik mij al jaren thuis voel en waar ik altijd weer uitdagingen of interessante mensen ontmoet.

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
De cultuur, geschiedenis en bruisende energie van Utrecht heeft veel bijzondere dingen te bieden. Er zijn nog zoveel verhalen te vertellen en mensen die elkaar nog kunnen ontmoeten. Mijn grootste drijfveer als stadsambassadeur is dan ook het verbinden van de Utrechter. Samen ontdekken we de verborgen parels en laten we nieuwe herinneringen ontstaan.

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
Iedereen moet de Oudegracht gezien hebben, en daarom kan ik sterk aanraden om vroeg in de ochtend de Oudegracht af te fietsen terwijl de schroeven los rammelen uit je frame. Met wat dorst kun je vertoeven bij Café DeRat of Teatro. Als je net als ik ook van concertjes houdt, raad ik je zeker aan om naar Poppodium de Helling te gaan.

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG