Iris de Wit

Ambassadeur sinds: januari 2023
Wijk: Watervogelbuurt
Beroep: Adviseur Tenderdesk

Wie ben ik?
Ruim tien jaar geleden heb ik het gezellige Brabant verlaten om in deze mooie stad aan de kunstacademie te gaan studeren. Afgelopen jaar (heb ik) een ommezwaai gemaakt naar de civiele techniek en (nu) werk ik bij een ingenieursbureau. Naast Thirty030 kook ik elke maand bij de BuurtBuik, een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor een verspillingsvrije wereld en een betere buurt.

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Ik wil graag bijdragen aan het nog mooier, fijner, veiliger en creatiever maken van onze stad. In dit gezelschap kan dat op zo veel verschillende manieren, met mensen uit allerlei verschillende disciplines.  Daarnaast zet ik me sinds afgelopen maand in voor het stichtingsbestuur om Thirty030 steeds verder te professionaliseren. Hiermee willen we ons bereik vergroten en nog meer toffe projecten opzetten.

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?Wandelen over de Twijnstraat vind ik heerlijk, vooral om lekker eten, goede wijn of een speciaalbiertje te halen. Daarnaast zul je me regelmatig vinden bij Het Muzieklokaal, de Bierkantine of vandeStreek Oudegracht!

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG