ingelot van der pol

Ambassadeur sinds: januari 2022
Wijk: Kanaleneiland
Beroep: 
Kunstenaar

Wie ben ik?
Een creatieve duizendpoot, schilder met een veelzijdig canvas. Sinds 2020 ben ik zelfstandig ondernemer en creëer ik uiteenlopende creatieve projecten. Muurschilderingen, kleding upcyclen, grafisch design. Alles is maakbaar en elk object is te beschilderen. Zo vaak mogelijk vorm ik samenwerkingen met andere creatievelingen en mijn ideeëndoos stroomt altijd over.

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Al 7 jaar ben ik verliefd op Utrecht. Ze is een bron van inspiratie en de hoofdrolspeler in het favoriete hoofdstuk uit mijn leven. Toen de mogelijkheid zich voordeed om wat terug te doen, begon mijn hart sneller te kloppen. Ik wil met mijn creatieve vaardigheden de stad mooier maken. Te beginnen in Kanaleneiland, de prachtige wijk die een betere reputatie verdiend.

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
De perfecte plek om je zorgen te vergeten is op de Nijverheid. Met verrassende muzikale optredens, genoeg plek om te dansen en op avontuur te gaan, veelzijdige exposities, een uitgebreide menukaart en als je geluk hebt zelfs een sauna. In dit verborgen hoekje van Utrecht is het altijd genieten! Wegdromen bij een film? Bezoek Louis Hartlooper Complex. Schitterend filmtheater, architectuur om bij weg te bewonderen en een mooi filmaanbod. Voor een uitje in de binnenstad raadt ik je aan om Bunk te bezoeken. Een prachtig hotel en restaurant in een oude kerk, met heerlijk eten en drinken. Bonustip: Loop naar boven en aanschouw mijn 9 meter lange muurschildering! 

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG