Ditte ilbrink

Ambassadeur sinds: januari 2024
Wijk: Wilhelminapark
Beroep: 
Projectmanager

Wie ben ik?
Hi, ik ben Ditte Ilbrink en na een dag hard werken in Zoetermeer keer ik graag snel weer terug naar het bruisende hart van Nederland. Ik geniet geregeld van alles wat Utrecht op muzikaal gebied te bieden heeft, ik fiets mezelf helemaal stuk tijdens rocycle en in het weekend kun je mij tot in de vroege uurtjes vinden bij NAR. In mijn vriendengroepen wordt er vaak naar mij gekeken als we iets willen ondernemen. Ik ben goed op de hoogte van wat er allemaal te doen is in Utrecht en ben (bijna) overal voor in! Verveel je je? Dan kun je mij bellen!

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Als echt Utregs Wijffie zou ik durven zeggen dat ik bijna elke straathoek ken (maar test mij niet op straatnamen). Toch merk ik dat ik mij veel in mijn eigen fijne bubbel bevind, waardoor ik de stad alleen vanuit mijn eigen beleving ervaar. Tijd voor nieuwe perspectieven op de stad! Ik hoop via Thirty030 Utrecht op een nieuwe manier te leren kennen en uiteraard via deze weg mijn steentje bij te dragen aan deze mooie stad!

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
Je hebt er nooit zin in, maar als je voor 10:00 uur in het weekend op je fiets door de oude binnenstad rijdt, beleef je Utrecht eigenlijk op z’n mooist. Als je doorfietst, zou ik aanraden om een drankje en spelletje te doen bij SOIA, duurzaam te shoppen op de tweedehandsmarkt van Beton-T, of jezelf te trakteren bij Karma Kebab. En uiteraard moet je als Utrechter een keer bij FC Utrecht zijn geweest.

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG