Christien Vos 2018-12-06T16:17:14+00:00

Christien Vos

Leeftijd: 25
Woonplaats: Utrecht

Begeleider voor mensen met een verstandelijke beperking, Abrona.

Wie ben je?
Tsjonge, dat is een lastige vraag. Ik ben Christien en heb de afgelopen 6 jaar in meerdere wijken van Utrecht gewoond. Tot op heden ben ik werkzaam bij Abrona als begeleider van mensen met een licht verstandelijke beperking, psychiatrische problematiek en alles wat daarbij komt kijken. En geloof mij: daar komt heel wat bij kijken. In de toekomst zou ik graag een sociale onderneming op willen zetten waar o.a.de focus ligt op kwetsbare doelgroepen. Verder kan ik mezelf bestempelen als een pragmatische generalist, ben ik gek op po√ęzie en stiekem heel erg chaotisch (maar de post-its helpen).

Waarom zit je in Thirty030?
In mijn omgeving zie ik dat mensen (waaronder ikzelf) vaak in hun eigen bubbel blijven hangen van mensen met hetzelfde opleidingsniveau, dezelfde culturele achtergrond of vergelijkbare opvattingen. Het zou zo tof zijn als dit binnen Utrecht meer gemixt zou kunnen worden en we de verbinding meer op gaan zoeken.

Wat vind je minder aan Utrecht (en hoe zou dat beter kunnen)?
De drukte en de grote winkelketens. Ik denk dat we door de toffe plekken buiten de binnenstad meer in de schijnwerpers te zetten mensen kunnen triggeren om die plekken ook meer te gaan bezoeken.