bram vissers

Ambassadeur sinds: juli 2023
Wijk: Wilhelminapark
Beroep: Masterstudent, werkend en ondernemend

Wie ben ik?
Hola, mijn naam is Bram! Het is alweer zeven jaar geleden dat ik van Nijmegen naar Utrecht vertrokken ben. De tijd vliegt! Wooosh. Na een bachelor Technische bedrijfskunde aan de HU ben ik nu mijn masterscriptie voor de master Sustainable Business Transition aan het afronden. Als ik hiermee klaar ben wil ik aan de slag om organisaties en de mensen te voorzien en helpen met hun transitie naar een duurzamere organisatie. Door de juiste kennis en informatie over te brengen! Een droom hiervan, en waar ik op het moment ook mee bezig ben om deze te verwezenlijken is het hebben van mijn eigen bedrijf dat hierin actief is.

In de tussentijd heb ik jarenlang avonden en nachten achter de bar bij TivoliVredenburg gewerkt en in coronatijd mensen van heerlijke pindakaas voorzien bij de Pindakaaswinkel in de Zadelstraat. Want tja, pindakaas is een levensmiddel, dus dat was een “essentiële” onderneming die open moch blijven ;). Nu werk ik op het bruisende Berlijnplein in Utrecht bij COFS en in het mooie Stayokay hostel in Amelisweerd. Ik sport graag meerdere keren per week in verschilllende calisthenicsparkjes in Utrecht. In de weekenden ben ik vaak buiten te vinden in de natuur. Mountainbiken, kamperen of een lekkere wandeling met een stuk taart als beloning ;). Schijnt de zon? Potje volleyballen in het park met een muziekje erbij?!

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Ik ben blij met mijn leven en dankbaar voor de afgelopen en huidige jaren in Utrecht. Ik studeer, werk en leef hier, maar er miste nog iets. Ik wilde mij graag in teamverband inzetten om Utrecht nog leuker, duurzamer en creatiever te maken. En dan vooral op een manier waarin ik eigenlijk nog weinig ervaring heb. En dat heb ik bij Thirty gevonden! Het is leerzaam, impactvol, vergroot je horizon en ook nog eens enorm gezellig. Ik ben ondernemend en leer graag nieuwe dingen en dat kan ik hier heel goed combineren. Uuuuuu!

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
Als je een keer met honger in Oost bent: Een pita gegrilde groente met Haloumi van Chris Lunch & Snacks, om die vervolgens op te eten in het Wilhelminapark. Heerlijk! En als je een keer gaat wandelen, loop een leuke wandelroute. Vaak wandel je als Utrechtenaar gewoon een stukje door de stad, maar wanneer je een specifieke wandelroute loopt kom je dingen tegen waarvan je meerdere keren gaat denken “wow, dit is gaaf!”. Verborgen hofjes, kabouters, streetart, noem maar op!

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG