Bram van den Groenendaal 2018-12-04T10:48:56+00:00

Bram van den Groenendaal

Leeftijd: 25
Woonplaats: Utrecht

Adviseur duurzaamheid en ruimte.

Wie ben je?
Na in Nijmegen en Wageningen gestudeerd te hebben ben ik begin dit jaar naar Utrecht verhuisd. Hier is alles nét even wat dichterbij! Ik werk nu bij adviesbureau Jonge Honden waar ik me bezig houd met de vraag: hoe maken we Nederland mooier, fijner en groener? Dat voelt soms als een hobby, want ook in mijn vrije tijd lees ik hier graag over en heb ik nogal eens discussies over duurzaamheid, politiek en mijn idealen. Daartegenover staat dat ik de knop graag omzet door te gaan wielrennen of hardlopen en met vrienden de stad in te gaan. Verder verslind ik nog weleens spannende boeken en series.

Waarom zit je in Thirty030?
Fiets één keer van Overvecht naar Lunetten en je ziet dat Utrecht barst van de jonge, enthousiaste mensen. Als iemand zich zou moeten kunnen uitspreken over de stad en haar toekomst dan zijn zij het wel. Ik zie Thirty030 als de kans om dat te doen! Als platform voor ideeën, nieuwe ontmoetingen en een reden voor gesprekken die je anders niet voert.

Jouw wens voor Utrecht?
Utrecht ontwikkelt en bruist, maar wordt daardoor ook duurder en drukker. Tot 2025 komen er nog zeker 50.000 Utrechters bij en op een mooie zomerdag lijkt het of heel Nederland naar Utrecht komt. Ik hoop dat we die druk kunnen aanwenden om Utrecht een plek te maken waar iedereen gezond en prettig kan wonen, werken en genieten.