Afiya Lamain

Ambassadeur: januari 2023 tot december 2023
Wijk:
Rivierenwijk
Beroep:
Content Manager & Project Manager

Wie ben ik?                                                                                                    Mijn naam is Afiya en ik ben geboren in Nijmegen. Voor mijn studie ben ik naar Utrecht verhuisd, waar ik inmiddels zo’n zes jaar woon. Ik heb Media, Informatie en Communicatie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam.

Ik vind het heerlijk om met mijn vrienden af te spreken, musea bezoeken en lekker actief bezig te zijn. Ik doe aan boksen en geef zo nu en dan bokstraining bij Boxing Sisters. Anderen enthousiast maken is iets dat ik heel leuk vind om te doen! Ik ben dan (meestal) ook vrolijk en zit vol energie!

Waarom ben ik ambassadeur van Utrecht?
Nieuwe ideeën bedenken om de stad een stukje mooier te maken, dat vind ik gaaf! Actief bezig zijn met wat er speelt en op een creatieve manier een oplossing of positieve invloed leveren. Daarnaast natuurlijk super leerzaam en leuk om nieuwe contacten te maken én van deze nieuwe mensen te leren.

Wat moet iedereen in Utrecht gezien of bezocht hebben?
Rondje singel hardlopen is uiteraard een aanrader. Je kan lekker zwaaien naar iedereen die het ook doet; dat maakt je work-out wel een stuk gezelliger. Sinds ik in de Rivierenwijk woon (en af en toe met een oppas-hond loop), wandel ik vaak langs het Merwedekanaal. Hier heb je tegenwoordig steeds meer leuke plekjes: Kanaal30, Karma Kebab en Cupp bijvoorbeeld.

WIJ ZETTEN OOK VETTE PROJECTEN OP!

STADSAMBASSADEURS VAN UTREG